QC Inspector lashal
Hoboken, België

Organisatie:

Smulders Projects Belgium, gevestigd in Antwerpen, Hoboken (BE) is een zelfstandige productiefaciliteit, welke deel uitmaakt van Smulders. Smulders Projects Belgium is verantwoordelijk voor de productie, samenstelling en oppervlaktebehandeling van offshore fundaties en torens voor windturbines.

 

Kerntaken:

Je staat in voor de coördinatie en de systematische opvolging van alle kwaliteitscontroles die in de lashal uitgevoerd worden (dimensionele controles, NDT-controles, …). Je voert inspecties uit, je maakt analyses en je rapporteert over de resultaten. Bij onregelmatigheden stel je afwijkingsrapporten op en werk je daadkrachtig naar een oplossing toe. Je begeleidt externe kwaliteitsinspecteurs bij hun controles en je staat hen professioneel te woord. Je ziet toe op een volledige en correcte administratie van de lascontroles. 

 

Functie-eisen:

Ervaring als kwaliteitsinspecteur in een gerelateerde productieomgeving is een grote meerwaarde. Je hebt in elk geval een technisch diploma op zak (A2 of bachelor), bij voorkeur aangevuld met enkele jaren praktische ervaring. Je beschikt over kennis van lastechnieken, kwaliteitssystemen en meet- en controletechnieken. Jouw oog voor detail, planmatige manier van werken en aandacht voor veiligheid zijn onmisbaar in deze functie. Je staat communicatief stevig in de schoenen en je garandeert een vakkundig en constructief overleg met onze klanteninspecteurs. Je bent een stressbestendige teamplayer met een hands-on mentaliteit die zich ook vlot zelfstandig uit de slag kan trekken. Je hebt geen hoogtevrees en je bent flexibel ingesteld. Je hebt een operationele kennis van het Engels en Duits. Je kan vlot samenwerken met anderstalige collega’s.

 

Dienstverband:

 Het betreft een voltijdse betrekking voor onbepaalde duur

 

Wij bieden:

  • Een uitdagende job in de sector van de toekomst.
  • Een no-nonsense omgeving, waarin eigen ideeën en initiatieven echt het verschil maken
  • Een vast contract en werkzekerheid
  • Een interessant salarispakket met o.a. maaltijdcheques en groeps- en hospitalisatieverzekering
  • De nodige opleidingen

 

Contact:

Lou Adriaenssens

 

Telefoon:

+32 (0)3 740 30 30

 

E-mail:

jobs@smulders-hoboken.com

 

Uiterste sollicitatiedatum:

2015-12-31

Apply

PASSIONATE
ABOUT STEEL