Kwaliteitsinspecteur lassen / oppervlaktebehandeling
Balen, België

Kerntaken:

Je bent verantwoordelijk voor het systematisch uitvoeren van kwaliteitscontroles in de werkplaats, zowel wat betreft lassen als oppervlaktebehandeling. Je voert controles uit en zorgt ervoor dat de meetresultaten geanalyseerd/vergeleken worden met de gestelde eisen. Bij onregelmatigheden stel je afwijkingsrapporten op . Je treedt correct op naar de opdrachtgevers en keuringsinstanties bij afnames. Je assisteert bij externe audits en bij de opmaak van het einddossier. 

Wat betreft het laswerk bewaak je de kwaliteit door het opvolgen en coördineren van de inspecties i.s.m. de Technology Engineer. Je organiseert, voert uit en rapporteert volgens de voorgeschreven procedures en methodes van de niet destructieve lascontroles, de dimensionele controles en de controles t.b.v. conserveren, van metingen uitgevoerd door derden, van inspecties met externe partijen en van de eindafnames.

Wat betreft de oppervlaktebehandeling controleer je de conformiteit van de fabricage van de producten en onderdelen, eveneens de gelijkvormigheid met de regels, procedures en kwaliteitsvoorschriften. Je identificeert gevallen van non-conformiteit en afwijkingen. Je zorgt voor het opstellen, opvolgen en analyseren van de controlegegevens van het project en de producten. Je stelt controledocumenten op voor conformiteit, traceerbaarheid en kwaliteitsopvolging. Je regelt en controleert de werking van de controle- en meetinstrumenten.

 

Functie-eisen:

Je beschikt over kennis van kwaliteitssystemen en -procedures, en van oppervlaktebehandelingstechnieken. Je bezit theoretische en praktische kennis van meet- en controletechnieken (visueel, magnetisch) en van conserveringstechnieken. Je hebt een basiskennis van lassen, en bent in het bezit van een certificaat Visueel Lasinspecteur of bent bereid dit te behalen. Evenals een diploma NACE Level 2 heb je behaald of ben je bereid te behalen. Je hebt een operationele kennis van het Engels en kan vlot samenwerken met anderstalige collega's.

 

Dienstverband:

Het betreft een voltijdse betrekking voor onbepaalde duur.

 

Wij bieden:

  • Een uitdagende job binnen een toonaangevende internationale bedrijvengroep met een aangename no-nonsense cultuur

  • ​Een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen (o.a. maaltijdcheques, groeps-en hospitalisatieverzekering, ...)

  • De nodige opleidingen

 

Contact:

Inge Hendrix

 

Telefoon:

014/639 638

 

E-mail:

jobs@willems.be

Apply

PASSIONATE
ABOUT STEEL