QC / PROJECT ENGINEER Elektrische Installaties Offshore Constructies (E-pakket)
Arendonk/Hoboken, België

Organisatie:

Iemants, gevestigd in Arendonk, is een internationaal actief staalconstructiebedrijf met meer dan 50 jaren ervaring. Iemants schreef de voorbije decennia een indrukwekkende lijst van projecten op haar naam. Architectonische gebouwen, bruggen, offshore windenergieprojecten, chemische installaties, elektriciteitscentrales, … Iemants gaat de uitdaging telkens aan! Een intensieve samenwerking met 3 zusterbedrijven van Smulders en meer dan 800 medewerkers maken dit alles mee mogelijk. Het feit deel uit te maken van EIFFAGE een multinational met meer dan 70.000 medewerkers, biedt Smulders schitterende vooruitzichten om nog grotere projecten aan te gaan in onze 3 doelmarkten: wind- & hernieuwbare energie, olie & gas en civiele & industriële bouwprojecten.

 

De productie, samenstelling en oppervlaktebehandeling van offshore fundaties en torens voor windturbines gebeurt ondermeer op onze werf in Hoboken (Smulders Projects Belgium) . 

 

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een

 

QC / PROJECT ENGINEER Elektrische Installaties Offshore Constructies (E-pakket)

 

Kerntaken:

Als QC / Project engineer assisteer je de Projectleider Elektrische Installaties Offshore Constructies (E-pakket). Je bent vooral gefocust op de technische gedetailleerde aspecten en op de correcte uitvoering tijdens de productie.

Jouw takenpakket omvat ondermeer :

 

 • Intensieve samenwerking met de project engineer verantwoordelijk voor het secundair staal  met het oog op een optimale integratie van de elektrische pakket te krijgen in de stichting
 • Ontwerp review of feitelijke uitvoering van detaillering ontwerp van de elektrische installatie
 • Vertaling van het ontwerp in duidelijke instructies voor de productie
 • Voorbereiding van de testprocedures / programma
 • Actieve begeleiding van / follow-up tijdens de productie (intensief tijdens het opstarten)
 • Assisteren bij het vinden van oplossingen voor technische en / of kwaliteit uitdagingen
 • Inspectie van de installatiewerkzaamheden incl. rapportage
 • Organisatie en actieve participatie in de hand-over proces

 

Functie-eisen:

Je hebt een technische bachelor opleiding succesvol afgerond en je hebt  kennis van en ervaring met elektrische installaties zeker met PDMS-engineering systeem en graag ook met RDS-PP. Iemants zoekt mensen met een dynamische en initiatiefrijke persoonlijkheid en een flexibele en no-nonsense mentaliteit. Interesse in  offshore staalconstructies, waarvan je op onze website diverse referenties vindt, is belangrijk evenals een praktische talenkennis. Je werkt voornamelijk op onze site in Hoboken; een regelmatige aanwezigheid in Arendonk is vereist.

Je bent een teamplayer met een dynamische en initiatiefrijke persoonlijkheid en je hebt een no-nonsens mentaliteit. Om een succesvol projectleider te zijn moet je eveneens een creatieve probleemoplosser zijn die knopen doorhakt, de daad bij het woord voert en zaken ‘gedaan’ krijgt. 

 

Dienstverband:

Het betreft een voltijdse betrekking voor onbepaalde duur.

 

Wij bieden:

 • Je kan werken aan tot de verbeelding sprekende offshore werken binnen een toonaangevende internationale bedrijvengroep met een aangename no-nonsense cultuur;
 • ​Investeren in mensen door middel van permanente vorming staat hoog in ons vaandel;
 • Je kan rekenen op een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen.

 

Contact:

Jan Van Eyken

 

Telefoon:

+32 (0)14 672 281

 

E-mail:

jobs@iemco.be

Apply

PASSIONATE
ABOUT STEEL