Assistent Projectleider (trainee/schoolverlater)
Arendonk, België

Organisatie:

Iemants, gevestigd in Arendonk, is een internationaal actief staalconstructiebedrijf met meer dan 50 jaren ervaring. Iemants schreef de voorbije decennia een indrukwekkende lijst van projecten op haar naam. Architectonische gebouwen, bruggen, offshore windenergieprojecten, chemische installaties, elektriciteitscentrales, … Iemants gaat de uitdaging telkens aan! Een intensieve samenwerking met 3 zusterbedrijven van Smulders en meer dan 800 medewerkers maken dit alles mee mogelijk. Het feit deel uit te maken van EIFFAGE (métal), een multinational met meer dan 70.000 medewerkers, biedt Smulders schitterende vooruitzichten om nog grotere projecten aan te gaan in onze 3 doelmarkten: wind- & hernieuwbare energie, olie & gas en civiele & industriële bouwprojecten.

 
Daarom willen we ons team versterken met een (m/v): 

 

ASSISTENT PROJECTLEIDER (trainee/schoolverlater)

complexe staalbouwprojecten

 

Kerntaken: 

Na een intensieve inwerk- en opleidingsperiode ben je mee verantwoordelijk voor de leiding en coördinatie van staalbouwprojecten in België of één van de buurlanden. Je werkt nauw samen met een ervaren projectleider en met de teken-, productie- en engineeringafdeling in België.Je krijgt al snel verantwoordelijkheden i.f.v. je kennis en initiatief. Planning, communicatie, probleemanalyse, coördinatie en samenwerking met alle betrokkenen zijn de belangrijkste taken om de realisatie van de projecten op een veilige, kwaliteitsvolle en rendabele wijze te laten verlopen. 

 

Functie-eisen:

Je bezit een diploma industrieel of burgerlijk ingenieur. Iemants zoekt mensen met een dynamische en initiatiefrijke persoonlijkheid en een flexibele en no-nonsense mentaliteit. Schoolverlaters die willen doorgroeien tot projectleider komen in aanmerking voor deze functie evenals mensen met enkele jaren ervaring. Interesse in on- en offshore staalconstructies en bouwprojecten, waarvan je op onze website diverse referenties vindt , is belangrijk evenals een praktische talenkennis. Je werkt vanuit Arendonk of onze site in Hoboken en je bent bereid om veelvuldig op werven te zijn, ook in buurlanden. 

 

Wij bieden:

Naast een straffe dosis fun, avontuur en uitdaging, mag je dit van ons verwachten: 

  • Carrièrebegeleiding voor gedreven teamplayers met een no-nonsensespirit en een doorgedreven trainingsprogramma voor trainees;
  • Omkadering van een internationaal gerenommeerd bedrijf; 
  • Pionieren en al doende leren op werven in binnen- en buitenland;
  • Expertise delen met het grootste, meest ervaren engineeringteam qua staalconstructie in België; 
  • Een omgeving waarin eigen ideeën en initiatieven echt het verschil maken;
  • Een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen.

 

Contact:

Barbara Perdu

 

Telefoon:

+32 (0)14 672 281

 

E-mail:

jobs@iemco.be

Apply

PASSIONATE
ABOUT STEEL