Careers

Are you looking for a new challenge? Are you interested in innovative and technical challenging projects in steel construction? 

 

Take a look at our job vacancies for our offices in Arendonk, Balen and Hoboken. All job vacancies can be found here (Dutch). 

 

 

PASSIONATE
ABOUT STEEL

Filter

Project- and Site Manager ,

Eiffage Métal France is looking for Project- and Site managers

Read more >

Assistant Projectleider ,
Arendonk

Meewerken aan uitdagende staalprojecten?

Read more >

QA Engineer ,
Arendonk

Heb je een sterke interesse in procescontrole en aanbrengen van verbetervoorstellen? Wil je nieuwe processen implementeren binnen de productie? Dan is deze vacature als QA engineer interessant voor jou!

Read more >

Machineoperator (M/V) ,
Arendonk

Ben je geboeid door staal en machines? Leer je graag nieuwe zaken bij en ben je flexibel naar werkuren? Lees dan zeker verder!

Read more >

Monteur ,
Binnen- en buitenland

Wij zijn op zoek naar een monteur van innovatieve en niet alledaagse staalconstructies.
Interesse? Klik hier!

Read more >

Projectaankoper ,
Arendonk

Kan je zelfstandig werken, mensen overtuigen door middel van onderhandelingen, ben je commercieel ingesteld, werk je uiterst nauwkeurig en kan je organiseren als geen ander, dan is deze vacature mogelijk weggelegd voor jou!

Read more >

Tekenaar E3D / PDMS ,
Arendonk

Ben jij sterk in PDMS of E3D tekenen en hou je van uitdagende projecten? Lees dan zeker verder!

Read more >

Quality Control Engineer ,
Arendonk, België

Wij zoeken een Lasingenieur die vanuit kwaliteit de business van Smulders naar een hoger niveau tilt, en dit zowel door aanwezigheid in de productie als administratief, met de correcte aanmaak en verwerking van documentatie.

Read more >

Corrosion Protection Responsible Expert ,
Arendonk

Ben jij helemaal thuis in het coaten van (bij voorkeur) staalconstructies en wil je deel uitmaken van en je bijdrage leveren aan de groep Smulders? Lees dan zeker verder.

Read more >

Kwaliteitsinspecteur lassen / oppervlaktebehandeling ,
Balen, België

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het systematisch uitvoeren van kwaliteitscontroles van onze producten, zowel wat betreft lassen als oppervlaktebehandeling.

Read more >

Planner civiele en offshore staalstructuur projecten ,
Arendonk, Belgium

Als Project Planner ben jij verantwoordelijk voor het opstellen van de planning van omvangrijke civiele en offshore staalstructuur projecten, en voor de registratie van de vooruitgang ervan. Ben jij analytisch, oplossingsgericht, resultaatgericht, accuraat, communicatievaardig en heb je een planmatig denkvermogen? Lees dan zeker verder!

Read more >

QC / PROJECT ENGINEER Elektrische Installaties Offshore Constructies (E-pakket) ,
Arendonk/Hoboken, België

Als QC / Project engineer assisteer je de Projectleider Elektrische Installaties Offshore Constructies (E-pakket). Je bent vooral gefocust op de technische gedetailleerde aspecten en op de correcte uitvoering tijdens de productie.

Read more >

Assistent Projectleider (trainee/schoolverlater) ,
Arendonk, België

Na een intensieve inwerk- en opleidingsperiode ben je mee verantwoordelijk voor de leiding en coördinatie van staalbouwprojecten in België of één van de buurlanden. Je werkt nauw samen met een ervaren projectleider en met de teken-, productie- en engineeringafdeling in België (Arendonk). Je krijgt al snel verantwoordelijkheden i.f.v. je kennis en initiatief. Planning, communicatie, probleemanalyse, coördinatie en samenwerking met alle betrokkenen zijn de belangrijkste taken om de realisatie van de projecten op een veilige, kwaliteitsvolle en rendabele wijze te laten verlopen.

Read more >

Kwaliteitsinspecteur - oppervlaktebehandeling ,
Arendonk, België

Als kwaliteitsinspecteur ben je o.a. verantwoordelijk voor het uitvoeren van kwaliteitscontroles in onze werkplaats in Arendonk.

Read more >

Commercial Engineer Steel Constructions ,
Arendonk, België

Zoek je een nieuwe uitdaging en ben je gebeten door cijferwerk? Zie je het wel zitten om onze commerciële dienst te versterken? Dan is deze job mogelijk iets voor jou!

Read more >

Technology Engineer (Projecten) ,
Arendonk, België

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de organisatie en coördinatie van alle kwaliteitsaspecten -en procedures van de jouw toevertrouwde projecten, voornamelijk m.b.t. lastechnieken en oppervlaktebehandeling. Van bij de start van het project maak je deel uit van het projectteam. Je beheert het projectkwaliteitsdossier inclusief de as built. Je stelt de ITP procedures en QC procedures op, in overeenstemming met constructiecodes en klanteneisen. Je beheert de project NCR’s. Verder word je ingeschakeld als RWE (Responsible Welding Engineer) en ondersteun je alle projectmateriaal en lasgerelateerde activiteiten. Je werkt mee aan verbeterprojecten. Gaandeweg neem je ruimere verantwoordelijkheden op. Bij problemen zoek je daadkrachtig naar de beste oplossingen. Je rapporteert aan de Technology Officer.

Read more >

QC Inspector lashal ,
Hoboken, België

Je staat in voor de coördinatie en de systematische opvolging van alle kwaliteitscontroles die in de lashal uitgevoerd worden (dimensionele controles, NDT-controles, …). Je voert inspecties uit, je...

Read more >

Ervaren samenstellers ,
Balen, België

Wil jij als ervaren samensteller graag meewerken aan de realisatie van de meest uiteenlopende, unieke en uitdagende projecten?

Read more >

(Junior) Contract Manager ,
Arendonk

On the basis of your experience with the working of the construction industry, you make sure that good and clear contracts are made between Iemants and its principals.

Read more >