Career

Are you looking for a new challenge? Are you interested in innovative and technical challenging projects in steel construction? 

 

Take a look at our job vacancies for our offices in Arendonk, Balen and Hoboken. All job vacancies can be found here (Dutch). 

 

 

PASSIONATE
ABOUT STEEL

Filter

Projectaankoper ,
Arendonk

Kan je zelfstandig werken, mensen overtuigen door middel van onderhandelingen, ben je commercieel ingesteld, werk je uiterst nauwkeurig en kan je organiseren als geen ander, dan is deze vacature mogelijk weggelegd voor jou!

Read more >

Project Controller ,
Arendonk / Hoboken

Ben je cijfermatig ingesteld, geïnteresseerd in een projectmatige werkomgeving en kan je overweg met een data management systeem en/of planning systeem? Lees dan zeker verder!

Read more >

Electrical Expert ,
Arendonk

Heb jij een voorliefde voor alles wat met elektriciteit te maken heeft en wil je onze Aankoop afdeling versterken? Lees dan zeker verder!

Read more >

Tekenaar E3D / PDMS ,
Arendonk

Ben jij sterk in PDMS of E3D tekenen en hou je van uitdagende projecten? Lees dan zeker verder!

Read more >

Tekenaar Technieken ,
Arendonk

Ben jij geboeid door 3D tekenen en de technieken in mega staalconstructies? Lees zeker verder.

Read more >

Quality Control Engineer ,
Arendonk, België

Wij zoeken een Lasingenieur die vanuit kwaliteit de business van Smulders naar een hoger niveau tilt, en dit zowel door aanwezigheid in de productie als administratief, met de correcte aanmaak en verwerking van documentatie.

Read more >

QC Project Secretary ,
Arendonk, Belgium

Voor onze vestiging in Arendonk zijn we op zoek naar een assistent(e) om ons Technology team te versterken. Heb je technische affiniteit, ben je communicatief en punctueel en werk je graag in databases? Dan is deze job misschien wel iets voor jou!

Read more >

Corrosion Protection Responsible Expert ,
Arendonk

Ben jij helemaal thuis in het coaten van (bij voorkeur) staalconstructies en wil je deel uitmaken van en je bijdrage leveren aan de groep Smulders? Lees dan zeker verder.

Read more >

Prevention advisor ,
Arendonk, Belgium

Voor onze vestiging in Arendonk zijn we op zoek naar een preventieadviseur niveau 2. Zie je het zitten om de werkvloer mee veilig te stellen? Lees dan snel verder.

Read more >

Kwaliteitsinspecteur lassen / oppervlaktebehandeling ,
Balen, België

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het systematisch uitvoeren van kwaliteitscontroles van onze producten, zowel wat betreft lassen als oppervlaktebehandeling.

Read more >

Planner civiele en offshore staalstructuur projecten ,
Arendonk, Belgium

Als Project Planner ben jij verantwoordelijk voor het opstellen van de planning van omvangrijke civiele en offshore staalstructuur projecten, en voor de registratie van de vooruitgang ervan. Ben jij analytisch, oplossingsgericht, resultaatgericht, accuraat, communicatievaardig en heb je een planmatig denkvermogen? Lees dan zeker verder!

Read more >

QC / PROJECT ENGINEER Elektrische Installaties Offshore Constructies (E-pakket) ,
Arendonk/Hoboken, België

Als QC / Project engineer assisteer je de Projectleider Elektrische Installaties Offshore Constructies (E-pakket). Je bent vooral gefocust op de technische gedetailleerde aspecten en op de correcte uitvoering tijdens de productie.

Read more >

Assistent Projectleider (trainee/schoolverlater) ,
Arendonk, België

Na een intensieve inwerk- en opleidingsperiode ben je mee verantwoordelijk voor de leiding en coördinatie van staalbouwprojecten in België of één van de buurlanden. Je werkt nauw samen met een ervaren projectleider en met de teken-, productie- en engineeringafdeling in België (Arendonk). Je krijgt al snel verantwoordelijkheden i.f.v. je kennis en initiatief. Planning, communicatie, probleemanalyse, coördinatie en samenwerking met alle betrokkenen zijn de belangrijkste taken om de realisatie van de projecten op een veilige, kwaliteitsvolle en rendabele wijze te laten verlopen.

Read more >

Kwaliteitsinspecteur - oppervlaktebehandeling ,
Arendonk, België

Als kwaliteitsinspecteur ben je o.a. verantwoordelijk voor het uitvoeren van kwaliteitscontroles in onze werkplaats in Arendonk.

Read more >

Pistoolschilders ,
Arendonk, België

In deze functie ben je verantwoordelijk o.a. het spuiten van het schilderoppervlak met airless pistool, het uivoeren van controles,...

Read more >

Technology Engineer (Projecten) ,
Arendonk, België

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de organisatie en coördinatie van alle kwaliteitsaspecten -en procedures van de jouw toevertrouwde projecten, voornamelijk m.b.t. lastechnieken en oppervlaktebehandeling. Van bij de start van het project maak je deel uit van het projectteam. Je beheert het projectkwaliteitsdossier inclusief de as built. Je stelt de ITP procedures en QC procedures op, in overeenstemming met constructiecodes en klanteneisen. Je beheert de project NCR’s. Verder word je ingeschakeld als RWE (Responsible Welding Engineer) en ondersteun je alle projectmateriaal en lasgerelateerde activiteiten. Je werkt mee aan verbeterprojecten. Gaandeweg neem je ruimere verantwoordelijkheden op. Bij problemen zoek je daadkrachtig naar de beste oplossingen. Je rapporteert aan de Technology Officer.

Read more >

Gecertificeerde lassers ,
Arendonk, België

Wil jij als lasser graag meewerken aan de realisatie van de meest uiteenlopende, unieke en uitdagende projecten?

Read more >

QC Inspector lashal ,
Hoboken, België

Je staat in voor de coördinatie en de systematische opvolging van alle kwaliteitscontroles die in de lashal uitgevoerd worden (dimensionele controles, NDT-controles, …). Je voert inspecties uit, je...

Read more >

Supervisor welding department (3 shifts) ,
Hoboken, België

You coordinate the welding activities in the work shop, where the assembly and welding of offshore foundations and towers takes place

Read more >

Ervaren samenstellers ,
Balen, België

Wil jij als ervaren samensteller graag meewerken aan de realisatie van de meest uiteenlopende, unieke en uitdagende projecten?

Read more >

Ervaren samenstellers ,
Arendonk, België

Wil jij als ervaren samensteller graag meewerken aan de realisatie van de meest uiteenlopende, unieke en uitdagende projecten?

Read more >