Career

Are you looking for a new challenge? Are you interested in innovative and technical challenging projects in steel construction? 

 

Take a look at our job vacancies for our offices in Arendonk, Balen and Hoboken. All job vacancies can be found here (Dutch). 

 

 

PASSIONATE
ABOUT STEEL

Filter

Kwaliteitsinspecteur lassen / oppervlaktebehandelling ,
Balen, België

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het systematisch uitvoeren van kwaliteitscontroles van onze producten, zowel wat betreft lassen als oppervlaktebehandeling.

Read more >

Senior Projectleider ,
Arendonk, België

Wij zoeken een Senior Projectleider die al een stevige ervaring heeft opgebouwd. Zowel op organisatorisch als technisch vlak neem je alle initiatieven die nodig zijn om de projecten tijdig en op een veilige, kwaliteitsvolle en rendabele wijze af te werken.

Read more >

QC / PROJECT ENGINEER Elektrische Installaties Offshore Constructies (E-pakket) ,
Arendonk/Hoboken, België

Als QC / Project engineer assisteer je de Projectleider Elektrische Installaties Offshore Constructies (E-pakket). Je bent vooral gefocust op de technische gedetailleerde aspecten en op de correcte uitvoering tijdens de productie.

Read more >

Assistent Projectleider (trainee/schoolverlater) ,
Arendonk, België

Na een intensieve inwerk- en opleidingsperiode ben je mee verantwoordelijk voor de leiding en coördinatie van staalbouwprojecten in België of één van de buurlanden. Je werkt nauw samen met een ervaren projectleider en met de teken-, productie- en engineeringafdeling in België (Arendonk). Je krijgt al snel verantwoordelijkheden i.f.v. je kennis en initiatief. Planning, communicatie, probleemanalyse, coördinatie en samenwerking met alle betrokkenen zijn de belangrijkste taken om de realisatie van de projecten op een veilige, kwaliteitsvolle en rendabele wijze te laten verlopen.

Read more >

Kraandrijver ,
Arendonk, Belgium

Wij zijn op zoek naar een kraandrijver. Interesse? Bekijk de vacature hier.

Read more >

Pistoolschilders ,
Arendonk, België

In deze functie ben je verantwoordelijk o.a. het spuiten van het schilderoppervlak met airless pistool, het uivoeren van controles,...

Read more >

Technology Engineer (Projecten) ,
Arendonk, België

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de organisatie en coördinatie van alle kwaliteitsaspecten -en procedures van de jouw toevertrouwde projecten, voornamelijk m.b.t. lastechnieken en oppervlaktebehandeling. Van bij de start van het project maak je deel uit van het projectteam. Je beheert het projectkwaliteitsdossier inclusief de as built. Je stelt de ITP procedures en QC procedures op, in overeenstemming met constructiecodes en klanteneisen. Je beheert de project NCR’s. Verder word je ingeschakeld als RWE (Responsible Welding Engineer) en ondersteun je alle projectmateriaal en lasgerelateerde activiteiten. Je werkt mee aan verbeterprojecten. Gaandeweg neem je ruimere verantwoordelijkheden op. Bij problemen zoek je daadkrachtig naar de beste oplossingen. Je rapporteert aan de Technology Officer.

Read more >

Gecertificeerde lassers ,
Arendonk, België

Wil jij als lasser graag meewerken aan de realisatie van de meest uiteenlopende, unieke en uitdagende projecten?

Read more >

QC Inspector lashal ,
Hoboken, België

Je staat in voor de coördinatie en de systematische opvolging van alle kwaliteitscontroles die in de lashal uitgevoerd worden (dimensionele controles, NDT-controles, …). Je voert inspecties uit, je...

Read more >

Ervaren samenstellers ,
Balen, België

Wil jij als ervaren samensteller graag meewerken aan de realisatie van de meest uiteenlopende, unieke en uitdagende projecten?

Read more >

(Junior) Contract Manager ,
Arendonk

On the basis of your experience with the working of the construction industry, you make sure that good and clear contracts are made between Iemants and its principals.

Read more >

Ervaren samenstellers ,
Arendonk, België

Wil jij als ervaren samensteller graag meewerken aan de realisatie van de meest uiteenlopende, unieke en uitdagende projecten?

Read more >